NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terug naar overzicht

Makita

Makita heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van machines voor de professionele gebruiker. Daarom kunnen vakmannen vertrouwen op krachtige machines die snel, veilig en comfortabel elke klus klaren. De solide basis voor het Makitagereedschap zijn elektrische motoren, zowel op accu als op netstroom, maar ook gereedschap op perslucht behoren tot ons assortiment.

We dagen onszelf uit om een duurzaam bedrijf te zijn dat het milieu in harmonie brengt met dagelijkse activiteiten. Sinds maart 2022 heeft Makita besloten om de productie van benzinemotoren te stoppen. Ondertussen ontwikkelt makita zijn accuplatformen nl. CXT, LXT en XGT verder.

In België worden meer dan 300 verschillende modellen aan de professionele gebruiker aangeboden. Machines voor bouw, industrie, building maintenance, openbare besturen, schoonmaak en ook voor de tuin, bij Makita kan je steeds de juiste toepassing vinden.

Voor Makita staat het aanbieden van de juiste oplossing en een goede service centraal, waarbij de keuze van de gepaste machine in combinatie met het correcte toebehoren, het verschil kan maken.

Vind jouw dichtstbijzijnde officiële Makita dealer

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Powertools Adres Jean Baptist Vinkstraat 2
3070 Kortenberg
België
Website makita.be/homepage.html

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details