NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terug naar overzicht

Nicoll NV

Meer dan 40 jaar ervaring tot uw dienst

Nicoll België is bekend bij iedereen die pvc-buizen gebruikt. Het rode label is in alle loodgieterij-afdelingen van het land te vinden. We verdelen sinds 1983 alle producten van het Franse merk in België.

Deskundig op gebied van vloeistoffen

Nicoll Belgique heeft zich geleidelijk aan gepositioneerd als specialist voor de voedingssector en voor waterafvoer. We bieden onze deskundigheid op gebied van vloeistoffenbeheer aan als distributeur van het productassortiment van de Belgische internationale groep Aliaxis. Aliaxis is een wereldleider op het vlak van toonaangevende kunststof leidingsystemen voor de bouwsector,

Infrastructuurprojecten, en industriële- en landbouwtoepassingen. De onderneming biedt gemeenschappen over de hele wereld duurzame en innovatieve oplossingen voor water en energie, en leidt de sector door voortdurend te anticiperen op de snel evoluerende behoeften van klant en maatschappij.

Voor een optimale dienstverlening overal in België, is ons distributiecentrum gevestigd in de industriezone des Hauts-Sarts te Luik. Deze locatie is een effectieve industriële hub die verbonden is met alle Waalse en Vlaamse autosnelwegen.

Partner en adviseur

Nicoll is de professionele partner waarop u kunt vertrouwen. We bieden oplossingen voor elke situatie en een compleet productengamma.

U kunt bij ons terecht voor commercieel advies en persoonlijke technische expertise om van elk project een succes te maken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Parc industriel des Hauts Sarts, 1ère Avenue 106
4040 Herstal
België
Telefoonnummer +32 (0)4 248 89 40 E-mailadres [email protected] Website www.nicoll.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details