NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terug naar overzicht

SEGAF

Particulier, industrieel of overheid?

Op SEGAF kan je rekenen. Onze service, vakmanschap, finesse en snelheid zijn uniek in de branche. Zowel voor complexe opdrachten als voor de afsluiting van je tuin.

SEGAF wil haar klanten ontzorgen. Dat doen we onder meer met totaalpakketten. We plaatsen je omheining, maar even goed een eventuele toegangscontrole en bijhorende automatisatie. Zeker wanneer het over grotere projecten gaat is één aanspreekpunt een belangrijke troef. Van planning over een duidelijke offerte tot het jaarlijks onderhoud.

Tonnen ervaring en vlotte service
SEGAF is een Belgisch familiebedrijf, actief sinds 1931. Investeren in mensen, in knowhow en in kwalitatieve producten maakt SEGAF een belangrijke speler in de sector. Als erkend plaatser van omheiningen, poorten, automatisatie en toegangscontrolesystemen streven we naar deskundig advies en uitvoering.

Onze montageploegen beschikken over sterke technische vaardigheden. De elektrotechniekers staan paraat bij defecten of problemen. SEGAF zoekt oplossingen op maat en binnen het budget van haar klanten. Of dat nu particulieren, overheidsinstanties of bedrijven zijn. Voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Poorten & Omheiningen Adres Handzamestraat 4
8610 Kortemark
België
Telefoonnummer +32 (0)51 56 99 41 E-mailadres [email protected] Website segaf.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details