NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terug naar overzicht

Steenbakkerij Vande Moortel

Steenbakkerij Vande Moortel is fabrikant van kleiklinkers in unieke kleuren en formaten. Opgericht in 1864 in de Scheldevallei te Oudenaarde groeide de firma uit tot de referentie in de kleiklinkermarkt. Het behoud van het familiale karakter en de toegankelijkheid op alle niveaus zorgen voor een uitermate klantgerichte organisatie.

H2O NATURAL CLAY PAVING

Verharding met respect voor het grondwaterpeil.
“100% natuurlijk met een 100% natuurlijk uitzicht en zonder comfortverlies”

H2O Natural Clay Paving geeft het hemelwater de kans om ter plaatse te infiltreren. De waterdoorlatende straatlaag en fundering voeren het water vertraagd af naar de ondergrond. Zo worden de rioleringen ontlast én blijft de grondwaterstand op peil. De volledige bestratingsopbouw resulteert in een minimale waterdoorlatendheid capaciteit van 5,4 x 10-5 meter per seconde.

Alle kleiklinkers van Vande Moortel lenen zich tot waterdoorlatende bestrating dankzij hun specifieke natuurlijke karakter en kwaliteitskenmerken. In combinatie met de correcte voegvulling bieden onze kleiklinkers immers voldoende ruimte om het regenwater via de traditionele, natuurlijke voegen tussen de kleiklinkers in de ondergrond te laten infiltreren.

Het H2O Natural Clay Paving concept bestaat uit 100% natuurlijke materialen met een zeer hoge levensduur die zo goed als volledig herbruikbaar zijn. Voor de productie van onze kleiklinkers maken we maximaal gebruik van lokale en hernieuwbare grondstoffen (rivierklei uit het Scheldebekken) en verduurzamen we als het ware de bodem onder onze voeten.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Telefoonnummer +32 (0)55 33 55 66 E-mailadres [email protected] Website www.vandemoortel.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details