NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terug naar overzicht

TwinTrailer

Kipper en Transporter in één

TwinTech bv heeft met de TwinTrailer een gepatenteerde aanhangwagen ontwikkeld. TwinTrailer verenigt namelijk als kipper én transporter twee belangrijke functies in één. Dagelijks ontwikkelt TwinTech met en voor de klant multifunctionele aanhangwagens die een antwoord bieden op hun verschillende noden.

Een TwinTrailer voor elke klus

De TwinTrailer scoort dankzij zijn dubbele functie en doordachte uitvoering extreem goed op verschillende vlakken: het laden en lossen verloopt veel efficiënter, comfor-tabeler, ergonomischer en veiliger dan met een klassieke remorque, mede dankzij de kiphoek tot 55°. Door de lage oprijhoek rij je makkelijk machines op en af. Bovendien kan je snel schakelen tussen de elektrisch gestuurde kip- en kantelpositie.

De remorques blinken ook uit in multifunctionaliteit. De dubbel scharnierende ach-terdeuren zijn fixeerbaar aan de zijkanten, maar dienen tevens als oprijplaten. Dankzij de in-house ontwikkelde AluMate opzetborden, welke makkelijk en snel verwijderbaar zijn, is een opbouw mogelijk naar gelang uw lading en noden. De laadbak is vlak toe-gankelijk dankzij de scharnierende onderborden.

Deze voordelen vind je terug bij alle TwinTrailer modellen: TT 27-30, TT 30-30, TT 35-35, TT 35-40 en de TR 35-40. Alle modellen beschikken over dezelfde unieke functionaliteiten maar variëren in laadcapaciteit en in Maximaal Toegelaten Massa van 2,7 tot 3,5 ton.

Voordelen in een notendop

TwinTrailer aanhangwagens zijn extreem veilig, dankzij hun dubbel scharnierende achterdeuren waardoor zware, onhandige en onstabiele oprijplaten tot het verleden behoren. Ze zijn uitermate rendabel door hun duurzame constructie en de tijdswinst tijdens het laden en lossen.

Deze remorques zijn bijzonder comfortabel doordat het lichaam van de
gebruiker ontlast wordt. Gasveren onder de achterdeuren laten ergonomisch openen en sluiten toe.

Tenslotte laat de TwinTrailer toe om sneller, dus winstgevender te werken. Geen tijd meer verliezen met positioneren van oprijplaten, sneller kippen en steeds de juiste aanhangwagen bij de hand.

Lees meer op: www.twintrailer.be

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services MachinesMachinefabrikantAanhangwagensTransport Adres Processiestraat 35
9870 Zulte Zulte
België
Telefoonnummer +32 (0) 9 292 73 97 E-mailadres [email protected] Website www.twintrailer.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details