NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terug naar overzicht

Vanhaute Landbouwmachines

De firma Van Haute Landbouwmachines BV werd 113 jaar geleden opgericht en is een gevestigde waarde in de landbouwsector. Onder leiding van Bart Van Haute, reeds de 4de generatie van vader op zoon, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een totaalpartner voor landbouw, industrie als tuin & park. Dit voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Kwaliteit staat bij Van Haute centraal. Daarom wordt er steeds gekozen voor topmerken. Voor de landbouw wordt er onder meer gewerkt met Mc Hale, Claas, Vaderstad en Lemken. Het uitgebreide Caterpillar-gamma is er voor de industrie. Bij tuin en park tenslotte zijn Stihl, Honda, Stiga en Agria de meest in het oog springende namen.

Daarnaast staat Van Haute ook garant voor professionele service en herstellingen. Met een team van 17 mekaniekers kan de klant steeds rekenen op een snelle, flexibele en kwaliteitsvolle service. Met onze volledig uitgeruste werkplaats en 14 servicewagens staan wij steeds paraat om de klanten te helpen waar nodig.

Sinds december 2018 beschikt Van Haute over een splinternieuwe toonzaal. In juni 2019 volgde er de opening van een filiaal in Bazel, waarmee we voortaan ook vertegenwoordigd zijn in het Waasland. In beide vestigingen kan u steeds terecht voor een ruime keuze aan kleine en grote machines voor professioneel en particulier gebruik. Aan de hand van uw wensen en noden zorgen wij voor een oplossing op maat.

Heeft u vragen over ons gamma? Neem dan contact op met ons, of kom gerust eens langs. Neem ook zeker een kijkje op onze website (www.vanhaute-landbouwmachines.be).

Hopelijk tot snel!

 

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Landbouwmachines Adres Zwaarveld 30C
9220 Hamme
België
Telefoonnummer +32 52/47.24.45 E-mailadres [email protected] Website www.vanhaute-landbouwmachines.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details