NL | FR

Platform voor de beheerders van voetbal- en golfterreinen
Terug naar overzicht

Wienerberger

Zeg niet zomaar klinker tegen een kleiklinker… Het kleiklinkergamma van Wienerberger bestaat uit een breed palet van formaten, stijlen en kleuren. Het gamma bevat 11 collecties, waaronder een waterpasserende kleiklinker, Passaqua. Deze ecologische kleiklinker heeft langs de kanten ‘slimme afstandhouders’. Dit zijn ribben die een voeg van 6 mm mogelijk maken. De kleiklinkers zelf laten geen water door, maar laten het passeren via die brede voegen. Op deze manier kan er een  voegaandeel van 10% bekomen worden van de totale verharde oppervlakte. Dit is de minimumvereiste voor een waterdoorlatende verharding.

Alle kleiklinkers uit het Wienerberger gamma worden gemaakt met water en klei, volstrekt natuurlijke grondstoffen. Hun effen oppervlak zorgt ervoor dat de afzetting van vuil bemoeilijkt. De vorm en de oppervlaktestructuur van kleiklinkers bepalen deels hoe het geheel eruit ziet.

De gemiddelde levensduur van een kleiklinker is 125 jaar. Door hun duurzaamheid en bijzondere esthetische kwaliteiten zijn de kleur- en maatvaste kleiklinkers van Wienerberger de ideale oplossing voor elk terras, oprit, wandelpad of openbaar project. Ze verouderen mooi en kunnen makkelijk opgebroken worden, zijn ze ideaal geschikt voor hergebruik. Kleiklinkers zijn vorstbestendig, veilig bij regenweer en bestand tegen zware verkeersdruk. Bovendien vragen ze weinig onderhoud en kunnen ze door hun brede waaier aan varianten volledig in het straatbeeld worden geïntegreerd.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Toeleverancier voor tuinconstructiematerialen Adres Kapel ter Brede 121
8500 Kortrijk
België
Telefoonnummer +32 56 24 96 38 E-mailadres [email protected] Website wienerberger.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details